NJ District 5 LL 12-Year-Old Softball
                             Lodi National vs Lodi American
                  21-Jul-1989 at Wallington, NJ (Plucinsky-Ward Field)

Lodi National 14 (2-1)                        Lodi American 13 (2-1)

Player                      AB  R  H BI       Player                      AB  R  H BI
---------------------------------------       ---------------------------------------
Cari DeCandia 3b...........  4  2  1  1       Rosanna Azzolino ss........  4  1  2  0
Donna DeSimone p...........  4  0  1  3       Gina Carafa sc.............  4  3  1  0
Diane Prelich ss...........  3  2  0  0       Kristin Cardinale p/1b.....  3  3  1  0
Ty Dul 1b..................  4  2  1  2       Joyce Gonzales 1b/p........  3  1  0  1
Allison Harteveld lf.......  4  0  0  2       Danielle Pataky 3b.........  4  1  2  2
Vivian Munoz cf............  3  1  2  1       Dina Palmisano 2b..........  2  1  1  0
Kristy LaCorte rf..........  1  2  1  0       Shannon Piscitello rf......  1  1  0  0
Vicki Costa c..............  1  1  0  0        Carrie Esposito ph/rf.....  2  0  1  1
Paulette Dowson sc.........  2  1  0  0       Lisa DiMaggio cf...........  3  0  1  0
Robyn Weissman 2b..........  2  3  0  1       Michele Nunez c............  3  1  0  1
                                              Shannon Woods lf...........  1  1  0  0
                                               Dara Tartaglia ph/lf......  2  0  0  0
Totals..................... 28 14  6 10       Totals..................... 32 13  9  5

Score by Innings                R  H  E
---------------------------------------
Lodi National....... 117 041 - 14  6 12
Lodi American....... 131 620 - 13  9  9
---------------------------------------

E - DeCandia; DeSimone 3; Prelich 3; Dul 2; Dowson 2; Weissman; Carafa; Cardinale;
Gonzales; Pataky; Palmisano; Nunez 3; Tartaglia. DP - Lodi N 1. LOB - Lodi N 12;
Lodi A 8. 2B - DeSimone; Munoz. SF - Dul; Gonzales. SB - Prelich; Munoz 2; LaCorte;
Azzolino 2; Carafa; Pataky 2; Palmisano; Esposito; DiMaggio. Reached on CI -
Weissman.

Lodi National                  IP  H  R ER BB SO  WP BK HP IBB  AB BF  FO GO
----------------------------------------------------------------------------
Donna DeSimone  W,1-0......   6.0  9 13  3  6  1  11  0  0  0   32 39   7  7

Lodi American                  IP  H  R ER BB SO  WP BK HP IBB  AB BF  FO GO
----------------------------------------------------------------------------
Kristin Cardinale .........   3.1  4  9  8 11  3   4  0  0  0   16 27   3  4
Joyce Gonzales  L,0-1......   2.2  2  5  3  3  2   4  0  0  0   12 17   2  3

WP - DeSimone 11; Cardinale 4; Gonzales 4. PB - Costa 3. CI - Nunez.

Strikeouts - DeSimone 2; Harteveld; Costa; Weissman; DiMaggio. Walks - DeCandia;
DeSimone; Prelich 2; Munoz; LaCorte 3; Costa 3; Dowson 2; Weissman; Cardinale;
Palmisano 2; Piscitello; DiMaggio; Nunez.

Umpires - HP: John Rebecky  1B: Joe Branick
Start: 17:03   Time: 1:44

Game: 0721

NJ District 5 LL 12-Year-Old Softball
Lodi National vs Lodi American - Play-by-Play
21-Jul-1989 at Wallington, NJ (Plucinsky-Ward Field)

Lodi National starters: 13/3b DeCandia; 6/p DeSimone; 4/ss Prelich; 9/1b Dul; 7/lf Harteveld; 14/cf Munoz; 10/rf LaCorte; 2/c Costa; 11/sc Dowson; 3/2b Weissman
Lodi American starters: 7/ss Azzolino; 6/sc Carafa; 14/p Cardinale; 10/1b Gonzales; 11/3b Pataky; 3/2b Palmisano; 13/rf Piscitello; 15/cf DiMaggio; 2/c Nunez; 8/lf Woods

Lodi National 1st - DeCandia walked. DeCandia advanced to second on a wild pitch. DeSimone walked. Prelich popped up to 1b; DeCandia advanced to third on a throwing error by 1b. Dul singled, RBI, advanced to second on the throw; DeSimone advanced to third; DeCandia scored, unearned. Harteveld struck out swinging. Munoz grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Lodi American 1st - Azzolino reached on an error by ss. Azzolino stole second. Carafa singled, advanced to second on the throw; Azzolino advanced to third. Cardinale popped up to ss. Carafa advanced to third; Azzolino out at home c unassisted. Gonzales reached on an error by ss, advanced to second; Carafa scored, unearned. Gonzales advanced to third on a wild pitch. Pataky grounded out to p. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Lodi National 2nd - LaCorte singled, advanced to second on a throwing error by p. Costa walked. Dowson walked; Costa advanced to second; LaCorte advanced to third. Weissman struck out looking. DeCandia grounded out to 2b, RBI; Dowson advanced to second; Costa advanced to third; LaCorte scored. DeSimone struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Lodi American 2nd - Palmisano lined out to ss. Piscitello reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. Piscitello advanced to second on a passed ball. DiMaggio reached on an error by sc. Piscitello advanced to third on a wild pitch. Nunez reached on a fielder's choice, RBI; DiMaggio out at second 3b to sc; Piscitello scored, unearned. Nunez advanced to second on a wild pitch. Woods reached on a throwing error by p, advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; Nunez scored, unearned. Azzolino singled. Azzolino stole second. Azzolino advanced to third on a passed ball. Carafa grounded out to p. 3 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

Lodi National 3rd - Prelich walked. Prelich stole second. Dul reached on a fielder's choice; Prelich advanced to third. Dul advanced to second on a wild pitch. Harteveld grounded out to p, RBI; Dul advanced to third; Prelich scored. Dul scored on a wild pitch. Munoz walked. Munoz stole second. LaCorte walked. LaCorte stole second; Munoz stole third, scored on a throwing error by c. Costa walked. Costa advanced to second on a wild pitch; LaCorte advanced to third. Dowson walked. Weissman walked, RBI; Dowson advanced to second; Costa advanced to third; LaCorte scored. DeCandia lined out to ss. DeSimone doubled, 3 RBI, advanced to third on the throw; Weissman scored; Dowson scored; Costa scored. Prelich grounded out to p. 7 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Lodi American 3rd - Cardinale singled, advanced to second on an error by p. Gonzales flied out to cf; Cardinale advanced to third. Pataky lined out to 1b. Palmisano walked. Palmisano stole second. Palmisano advanced to third on a wild pitch; Cardinale scored. Piscitello walked. DiMaggio walked; Piscitello advanced to second. Nunez grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Lodi National 4th - Dul popped up to 2b. Harteveld reached on an error by sc. Munoz singled; Harteveld advanced to second. LaCorte walked; Munoz advanced to second; Harteveld advanced to third. Cardinale to 1b. Gonzales to p. Costa struck out swinging. Dowson reached on a fielder's choice; LaCorte advanced to second; Munoz advanced to third; Harteveld out at home p to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Lodi American 4th - Tartaglia pinch hit for Woods. Tartaglia grounded out to 3b. Azzolino reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. Azzolino advanced to second on a wild pitch. Carafa reached on an error by p, advanced to second on the throw; Azzolino scored, unearned. Cardinale reached on an error by 2b; Carafa advanced to third. Cardinale advanced to second on a wild pitch. Gonzales reached on an error by sc; Cardinale advanced to third; Carafa scored, unearned. Gonzales advanced to third on a wild pitch; Cardinale scored, unearned. Pataky singled, RBI; Gonzales scored, unearned. Pataky stole second. Pataky advanced to third on a passed ball. Palmisano walked. Esposito pinch hit for Piscitello. Palmisano advanced to second on a fielder's choice. Esposito grounded out to p, RBI; Palmisano advanced to third; Pataky scored, unearned. Palmisano scored on a wild pitch, unearned. DiMaggio singled. DiMaggio advanced to second on a wild pitch. DiMaggio stole third. Nunez walked. Tartaglia popped up to ss. 6 runs, 2 hits, 4 errors, 2 LOB.

Lodi National 5th - Esposito to rf. Tartaglia to lf. Weissman reached on catcher's interference. DeCandia singled; Weissman advanced to second. DeCandia advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c; Weissman scored, unearned. DeSimone struck out swinging. Prelich walked. Dul reached on an error by lf, SF, RBI, advanced to second; Prelich advanced to third; DeCandia scored. Harteveld reached on a fielder's choice, RBI; Dul advanced to third; Prelich scored. Munoz doubled, RBI; Harteveld advanced to third, out at home rf to 2b to c; Dul scored. LaCorte walked. Costa walked; LaCorte advanced to second; Munoz advanced to third. Dowson grounded out to 2b. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 3 LOB.

Lodi American 5th - Azzolino singled. Carafa reached on a fielder's choice; Azzolino out at second 3b to sc. Carafa advanced to second on a wild pitch. Carafa stole third. Cardinale walked. Gonzales flied out to lf, SF, RBI; Cardinale advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b; Carafa scored. Pataky singled, RBI; Cardinale scored. Pataky stole second. Palmisano singled; Pataky advanced to third, out at home 1b to c. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Lodi National 6th - Weissman reached on an error by 2b. Weissman advanced to second on a wild pitch. Weissman advanced to third on a wild pitch. DeCandia reached on an error by 3b; Weissman scored, unearned. DeCandia advanced to second on a wild pitch. DeSimone lined out to 3b. Prelich grounded out to p; DeCandia advanced to third. Dul popped up to ss. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Lodi American 6th - Esposito singled. Esposito stole second. DiMaggio struck out looking. Esposito advanced to third on a wild pitch. Nunez flied into double play cf to 3b; Esposito out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.


Return to Previous Page
Return to the Season Log
Return to Charlie’s Big Baseball Parks Page
Copyright © 2021 Charles O’Reilly. All rights reserved.